Bemutatkozás

Az év 365 napján azon dolgozunk, hogy ügyfeleink igényeinek és elvárásaink 100%-osan megfeleljünk.

Elkötelezettek vagyunk, hogy szállítmányainkat mindig pontosan és biztonságban fuvarozzuk el a célállomásra.Társaságunk 2019-ben profilt váltott és a közúti áruszállítás, fuvarozás és transzfer mellett tette le a voksát. Azóta cégünk drasztikus növekedésnek indult: jelenleg 35+ tapasztalt szakember dolgozik nálunk és 45 db 3,5 tonnás hűtött járművel rendelkezünk.

A professzionális szemlélet, amivel minden projektünkbe belevágunk, eredményezte, hogy már olyan nagy presztízsű társaságokkal dolgozunk együtt mint a CONCOURS Kft.

image
image
image

Célunk

Szállítmányozás a fenntarthatóság jegyében

Célunk, hogy a folyamatos fejlődést szem előtt tartva, modern munkaeszközökkel- és környezetben biztosítjuk a környezetbarát áruszállítást Partnereink számára. A logisztika és szállítmányozás területén minden projektünkbe ezzel a professzionális szemlélettel vágunk bele. Ennek köszönhető, hogy Partnereink között olyan társaságok szerepelnek mint a CONCOURS Kft.

20-21-es céljaink között szerepel, hogy szakértőkből álló csapatunkat bővítsük, valamint a szállítóink és vevőink közötti kiváló kapcsolatot továbbra is megőrizzük.

Miért választana minket?

Megoldjuk szállítmányozáskor felmerülő nehézségeit!

Nálunk nincsen probléma, csak kihívás!

Üzletét mozgásban tartjuk, küldeményét terv szerint szállítjuk

Szolgáltatásaink során rugalmasan alkalmazkodunk a felmerülő kihívásokhoz. Mindezt a legjobb ár-érték arányban.